“De impact van de Rotterdamse Ondernemersprijs heeft ons echt verrast” | Hollandia Services

Matthijs de Groot van Hollandia Services

Matthijs de Groot van Hollandia Services, winnaar Rotterdamse Ondernemersprijs 2024: “Eenmaal in de wedstrijd wilden we natuurlijk wel winnen” “De impact van de Rotterdamse Ondernemersprijs heeft ons echt verrast”, zegt Matthijs de Groot van Hollandia Services. “Van tevoren wisten we niet precies wat we konden verwachten. Wij zijn van nature nuchter en bescheiden, maar eenmaal in de wedstrijd wilden we natuurlijk wel winnen.

Tijdens het selectieproces werden onze bedrijfsgegevens grondig beoordeeld. Daardoor blikten we zelf ook scherper terug op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Dat zorgde ervoor dat we gaandeweg steeds trotser werden op onze prestaties." Het winnen van de prijs heeft volgens De Groot een positief effect op zowel de organisatie als de medewerkers.

“Iedereen droeg graag bij aan het verzamelen van de benodigde gegevens. Toen we uiteindelijk de winnaar bleken, ging het nieuws razendsnel door de groepsapps. Alle medewerkers waren enorm trots. Omdat ons werk vaak buiten het zicht gebeurt, is het bijzonder dat we nu door deze prijs in de spotlights staan.

 

Een bekroning op het werk

Het voelt echt als een bekroning op ons werk. Dit soort momenten helpen ons om stil te staan bij wat we allemaal hebben bereikt. “Ook buiten het bedrijf heeft de prijs een positieve uitwerking. We krijgen veel leuke reacties vanuit de markt.

Door de verhoogde zichtbaarheid in de regio merken we zelfs een gunstige invloed op de werving van nieuwe mensen. Daarnaast heeft onze deelname aan de Rotterdamse Ondernemersprijs ons verbonden met een netwerk van gedreven ondernemers. Dit opent weer nieuwe deuren voor ons.”